Despre Noi

Suntem un grup de consultanți și traineri inimoși și practici, dornici să ajutăm clienții în dezvoltarea afacerilor. Abordarea noastră orientată spre rezultate și experiența noastră în domeniul consultanței sunt factori cheie în sprijinirea clienților să-și atingă obiectivele și să-și maximizeze potențialul de creștere.

  1. Mihai – Consultant IT: Mihai este un expert în tehnologia informației, cu o experiență vastă în dezvoltarea și implementarea soluțiilor tehnologice. Abilitățile sale tehnice deosebite și înțelegerea profundă a cerințelor IT îl fac un partener valoros pentru clienții noștri. De la consultanță în infrastructura IT până la securitate cibernetică și transformare digitală, Mihai oferă soluții eficiente și inovatoare pentru clienții noștri.
  2. Rozina – Consultant Producție: Cu o expertiză vastă în domeniul producției și a lanțului de aprovizionare, Rozina este dedicată îmbunătățirii proceselor și eficienței operaționale. Ea lucrează îndeaproape cu clienții noștri pentru a identifica oportunitățile de optimizare a producției, reducerea costurilor și îmbunătățirea calității. Cu abordarea ei pragmatică și orientată către rezultate, Rozina contribuie la crearea de soluții sustenabile și competitivitate pe piață.
  3. Doru – Consultant Lean Manufacturing: Doru este un expert în metodologiile Lean și îmbunătățirea continuă a proceselor de producție. Cu o experiență bogată în implementarea principiilor Lean în diverse industrii, el este specializat în identificarea și eliminarea pierderilor, reducerea timpilor de ciclu și îmbunătățirea fluxurilor de lucru. Abilitățile sale de leadership și capacitatea de a facilita schimbările organizatorice îl fac un consultant valoros pentru clienții noștri care doresc să atingă excelența în producție.
  4. Marius – Senior Consultant: Cu o abilitate remarcabilă de a analiza situațiile complexe și de a găsi soluții creative, Marius este expertul nostru în rezolvarea problemelor. El utilizează tehnici și instrumente de analiză a problemelor pentru a identifica cauzele fundamentale ale dificultăților organizaționale și pentru a dezvolta strategii eficiente de remediere a acestora.
  5. Vali – Consultant Management: Cu o abordare analitică și orientată spre rezultate, Vali este expertul nostru în reducerea costurilor și optimizarea bugetelor organizaționale. Folosind metode analitice riguroase și experiență în gestionarea costurilor, el lucrează alături de clienții noștri pentru a identifica și implementa strategii eficiente de economisire a costurilor și de creștere a rentabilității.
  6. George – Fondatorul brandului SanConsulting – Lean Six Sigma Black Belt: Cu o vastă experiență în consultanță și training, George este un maestru al metodologiilor Lean și Six Sigma. În calitate de fondator al brandului SanConsulting, el aduce nu doar expertiză în procesele de îmbunătățire continuă, ci și abilități remarcabile în instruirea și ghidarea organizațiilor către excelență operațională și calitate superioară.

Cu expertiza noastră combinată și angajamentul nostru față de succesul clienților, suntem pregătiți să răspundem la cele mai mari provocări și să facilităm creșterea și dezvoltarea organizațiilor într-un mediu competitiv.

Ca și consultanți, aducem valoare adăugată prin analiza strategică, planificare și implementare. Ajutăm clienții să identifice oportunitățile de creștere, să dezvolte strategii de piață eficiente și să-și îmbunătățească operațiunile în funcție de nevoile și obiectivele lor. Prin abordarea practică și orientată către rezultate, vom lucra împreună cu clienții pentru a le oferi soluții personalizate și măsurabile.

Ca traineri, împărtășim cunoștințele și experiența noastră cu cursanții pentru a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile și competențele necesare pentru succesul în producție, calitate sau în afaceri. Creăm și livră programe de instruire adaptate nevoilor specifice ale clienților, ajutându-i să-și îmbunătățească capacitățile de producție, comunicare, leadership, management de proiect și multe altele.